top of page

Bryllup

Planlegging til bryllup kan fort bli stressende og mye. Da kan det være fint å få god hjelp til å velge utstyr som lyd og DJ uten å måtte ha store kunnskaper innenfor området. Vi kan skreddersy en pakke med både lyd, dekor lys og DJ. Vi lager en pakkeløsning ut ifra lokalet, antall gjester o.l. slik at dere kan ha trygghet i at alt er under kontroll på underholdningen.

Når man velger en DJ til et bryllup så kan det være lurt å bruke en DJ med litt fartstid og med tidligere erfaringer fra bryllup. Et bryllup har ofte gjester i en større alderskala enn mange andre arrangementer og musikksmaken kan variere veldig. Det er derfor viktig at DJ'n kan lese publikum og tilpasse musikken så alle føler at det er en fin kveld med god musikk og danselyst.

DJ er ofte en billigere og bedre løsning som kan være mer tilpassningsdyktig i forhold til aldersgruppene enn et band kan. Vi har DJ's som har jobbet mange år i bransjen og har god erfaring fra både små og store bryllup, de gir deg som kunde god oppfølging både før og under arrangementet.

La oss ordne underholdningen for deg

bottom of page